Natural Drinks Factory

DR_NK product selection

UNCORKED Collusion

Ravintola-alan puolivuosittainen kurkistus nestemäisiin herkkuihin. UnCorked on Collusionin järjestämä suljettu maistelutilaisuus, jossa pääsee tutustumaan niin uusin kuin myös vanhoihinkin herkkuihin, joskus vanhempi on vaan herkumpi. Collusion on juoma-alan tuottajia ja maahantujia yhteen tuova voima, joka toimii näiden yritysten hyväksi.  

UnCorked tapahtuma tuo yhteen ravintoloita, ravintoloitsijoita sekä muita toimijoita, jotka ovat kiinnostuneet laadukkaasta juomatuotteesta. Tapahtumassa pääsee sukeltamaan niin alkoholillisten kuin myös alkoholittomien tuotteiden ytimeen ja parhaassa tapauksessa kuulemaan niiden tarinan itse valmistajilta. Tapahtumassa on pääosin kauteen sopivia viinejä, alkoholeja sekä kasvava valikoima alkoholittomia tuotteita, joista me olimme yksi. 

DR_NK bartenders at Uncorked event 2023

Lämminhenkinen tapahtuma täynnä uusia kohtaamisia.  

DR_NK:jä halukkaat pääsivät maistamaan ja testaamaan niin alkohollilla kuin myös ilman. Tapahtumassa tavoite on välittää DR_NK:n ilosanomaa ja antaa vieraiden maistaa heillä toimivia tuotteita. Lisäksi palaute sekä mahdolliset mielipiteet on toivottuja sekä osalta jopa vaadittuja. Kiitos järjestäjille ja vieraille, odotamme jo innolla seuraavaa tilaisuutta tuoda DR_NK kaikkien saataville! 

 

Timo pouring DR_NK at Uncorked event 2023

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved