Natural Drinks Factory

GASTROMESSUT 2024 – OPI, AJATTELE, LÖYDÄ

Opi, ajattele ja löydä ovat kolme konseptia, jotka toimivat vuoden 2024 Gastromessujen teemoina. Gastromessut ovat Suomen suurin ja yksi merkittävimmistä tapahtumista hotelli-, ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisille. Gastro Helsinki on kohtaamispaikka, jossa edistetään Suomen juoma- ja ruokakulttuuria yhteiskunnallisesti merkittävällä tavalla.  Opi kuvastaa uusiin tietoihin, taitoihin sekä teknologiaan perehtymistä. Ajattele puolestaan haastaa pohtimaan ajankohtaisia sekä tulevia kysymyksiä. Löydä ohjaa lapsenomaiseen innostukseen sekä uudenlaisten ahaa-elämysten kokemiseen 

Gastrossa pääsee kokemaan erilaisia tuotteita, innovaatioita sekä elämyksiä. Osana messuja on Suomen 50 parhaan ravintolan julkistus. Vuosittain lista saa päivityksiä ja joskus jopa yllättäviä käänteitä. Tänä vuonna ykköspaikalla jatkoi jo viimevuodesta tuttu Palace Restaurant Helsingistä eli suurimmilta yllätyksiltä vältyttiin. Harmillisesti äänestyksessä tuntui pohjoinen puoli jäävän vähille huomioille, vaikka toki ravintola keskittymä onkin eteläisessä Suomessa.

Lue lisää aiheesta ja tutustu koko listaan VIISI TÄHTEÄ sivuilta. 

https://viisitahtea.com/50-parasta-ravintolaa-2024/

Alkoholittomat cocktailit olivat hienosti esillä osana Kespron osastoa

Gastro Helsingissä keittiöpuoli on vahvasti edustettuna ja tuntuu, että se on isoimpana osa-alueena. Mukana oli tänä vuonna muutamia juomapuolen pientuottajiakin, mikä toki DR_NK-tuotteiden pohjalta oli kiinnostava huomio. Kiinnostavana yksityiskohtana esiin nousi Kespron alkoholiton cocktailbaari, jossa tarjolla oli herkullisia vaihtoehtoja vieraalle. Kovassa huudossa oli Coffee no-tini, joka oli luotu klassisen Espresso martinin pohjalta sekä Kespro Sour, jossa päästiin sukeltamaan pääedellä marjapensaaseen ja sen läpi. Gastro on merkittävä tekijä alan verkostoitumisessa sekä tiedon jakamisessa, joten toivottvasti messut jatkavat arvokasta työtä tulevinakin vuosina.  

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved