Natural Drinks Factory

Helsinki Drinks Festival 2024

Helsinki Drink Festival on pohjoismaiden suurin cocktail festivaali, joka järjestetään vuosittain. Tänä vuonna se järjestettiin 15.-16.3.2024. Kävimme paikalla pyörähtämässä perjantaina järjestetyssä ammattilaistapahtumassa. Pääsimme siis kurkistamaan tarjontaan ennen muiden saapumista paikalle. Tapahtumassa tarkoituksena on tutustua useisiin tuotteisiin sekä baareihin cocktaileja maistellen. Tarjottavat annokset ovat puolikkaita, mikä mahdollistaa useamman cocktailin maistamisen ja testaamisen illan aikana. Kaikissa myyntipisteissä oli tarjolla niin alkoholillisia kuin myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Tämä viikonlopun spektaakkeli on kokemisen arvoinen, sillä se tuo useita makukokemuksia saman katon alle.  

nä vuonna tarjolla oli 100 erilaista cocktailia, 12 erilaista workshoppia sekä mahdottomasti maistuvaa tunnelmaa. Illan aikana maistelijoita viihdyttävät niin DJ:t kuin myös palkintojen jako ruokaa unohtamatta. Vuoden cocktailpalkinnon kuluttajaraadin valitsemana voitti Breakfast in Normandie, jossa koristeena käytetty glitteri croisantti ruokki niin visualisteja kuin nälkää näkeviäkin.

Kaikissa myyntipisteissä oli tarjolla niin alkoholillisia kuin myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

Vuosittaiset Tiskillä Awards palkinnot jaettiin HDF:ssä ja parhaan cocktailbaarin palkinnon vei Bar Bardem, parhaana työnantajana pidettiin puolestaan Bar Matea. Tapahtumassa yhdessä salissa oli käynnissä tunnettu World Class -kisa, jossa baarimestarit kisasivat globaalista finaalipaikasta. Tapahtumaan osallistuneita baareja oli vähemmän kuin edellisinä vuosina, mutta meno oli energinen ja viihtyisä. Ravintola-ala tarvitsee vastaavia helposti lähestyttäviä tapahtumia kertomaan cocktailien ilosanomaa. 

Kiitos HDF tiimi, jatkakaa hienoa työtä! 

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved