Natural Drinks Factory

Ruoka- ja raflamessut 2024

Suomen suurin, herkullisin ja kattavin ruoka- ja juoma-alan tapahtuma Ruokamessut järjestettiin ensimmäistä kertaa messukeskuksessa 19.-21.4.2024. Lähdimme mukaan tapahtumaan DR_NK tuotteiden kanssa, viemään pullotettujen cocktailien ilosanomaa messujen kävijöille. Ruokamessuilla pääsee maistamaan, oppimaan ja kokemaan kaikkea juomaan sekä ruokaan liittyvää. Tämä koko perheen tapahtuma tuo yhteen niin ammattilaisia kuin myös hedonistisia nautiskelijoita.  

DR_NK tuotteet toivat iloa kävijöille ja useamman matkaan lähti kesän hitti DR_NKit. Pääsimme maistattamaan alkoholittomia cocktailejamme yli 2 000 ihmiselle ja palaute oli enemmän kuin positiivista. Useampi kaipaa helposti käytettävää tuotetta kotiin tai mökille niin arkeen sekä juhlaan luomaan maistuvia hetkiä. Ruokamessujen positiivisen palautteen vuoksi olemme päättäneet lanseerata nettikaupan 3.6.2024, josta DR_NK tuotteita saa tilattua vihdoin myös kotiovelle! 

Huhtikuu oli messujen aikaa, sillä Ruokamessujen ohella olimme mukana myös Raflamessuilla. Raflamessut ovat ravintola-alan ammattilaisille suunnattu tapahtuma Peurungalla, jossa kävijät pääsevät tutustumaan uutuustuotteisiin sekä pohtimaan sesongin mukana tuomia muutoksia. Toki iso osa tapahtumaa on tuoda ihmisiä yhteen ja päästä luomaan uusia tuttavuuksia vanhojen ohella. Tapahtumassa alan ammattilaiset pääsivät kertomaan mielipiteensä valikoiduista DR_NK tuotteista ja selkeästi tarvetta pullotetulle cocktailille on. 

DR_NK tuotteiden palaute ja vastaanotto oli enemmän kuin positiivista!

DR_NK tuotteet monipulistavat, helpottavat, nopeuttavat sekä yksinkertaistavat volyymiravintoloiden juomatuotetta ja tarjontaa. Tuote myös mahdollistaa cocktailien tarjoamisen ravintoloille, jotka eivät halua, osaa tai heillä ei ole resursseja tehdä kaikkea alusta lähtien itse. Toisaalta DR_NK:it toimivat myös helppona lisä craft cocktailien rinnalla.

Kiitos Ruokamessut sekä A-tukkku ja Raflamessut!  

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved