Natural Drinks Factory

TEURASTAMON JOULUMARKKINAT & METROLLA METSÄÄN POP-UP

Teurastamon jouluiset kaikista eeppisimmät joulumarkkinat täynnä iloa ja ihmetystä. Markkinoilla on kattaus suomalaisten toimijoiden tuotteita hienostuneista koruista käsin valmistettuihin suklaa konvehteihin asti. Nämä markkinat eivät ole jättäneet ketään kylmäksi kymmenen toiminta vuotensa aikana, väen paljous pitää jokaisen lämpimänä ja nautittava glögi huurustuttaa silmälasitkin.  

Pääsimme osaksi joulumarkkinoita neljän tuotteemme voimin, joista maistettavana oli rajatun erän joulu LIMO. LIMO ihastutti ja oli taattu vieminen joulupöytään niin lapsille kuin aikuisillekkin. Ehdoton suosikki oli jouluinen limonadi, mutta hyvänä kakkosena oli meidän oma klassikkomme raparperin makuinen LIMO. LIMO:t ovat aitoja makuja ja herkullisia hetkiä luovia artesaani limonadeja, joihin on helppo rakastua.  

Kiitos Metrolla metsään kävijöille sekä Teurastamon joulumarkkinoilla ostoksilla olleille!

DR_NK perhettä olivat edustamassa pieneränä valmistettu DR_NK Lakka sekä DR_NK Red Cooler. Lakka on lapin kultaa pullossa ja tunnistettavasti oma hapokkaan maukas itsensä. Red Cooler puolestaan edustaa puolukan ja vaniljan jumalaista liittoa, joka toimii herkullisena yhdistelmänä kinkun kanssa joulupöydässä. Meille elintärkeän positiivisen asiakaspalautteen lisäksi vieraat äänestivät jaloillaan ja palasivat Natural Drinks Factory:n tiskille kassit pullottaen kierroksen jälkeenkin. Muutama pienempi ystävä koki LIMO:t hieman epätyypillisiksi verraten niitä sokerillisiin limonadeihin, mutta sitäkin useamman asiakkaan suusta kuulimme, kuinka maut toimivat aikuiseen makuun. Nämä perheen pienimmät pääsivät myös kurkistelemaan tehtaalle käytävän ikkunoiden kautta. 

Marras-joulukuussa olimme mukana Metrolla Metsään pop-up:ssa, joka oli luotu vastuullisten yritysten joulu pop-up:ksi. Osittain metsäksi sisustettu myymälä oli hengähdyspaikka joulu kiireiden keskellä, josta sai sopivasti mukaan myös jouluiset tuliaiset. Siellä edustivat niin DR_NK tuotteet sekä LIMOt jouluisina makuina.  

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved