Natural Drinks Factory

TONIC23 Summit at SLUSH

Pääsimme osallistumaan Tonic Summit 2023 tapahtumaan syksyn uutuuksillamme!  

Mikäli tapahtuma ei ole tuttu Tonic Summit on järjestetty vuodesta 2016 alkaen Slushin-tapahtuman aikoihin. Tarkoituksena tuoda yhteen ruoka- ja juoma-alan start up –yrityksiä sekä investoijia. Ympärimaailmaan Helsinkiin saapuvat uudet innovaatiot, tuotteet sekä ihmiset inspiroivat ja inspiroituvat sekä mahdollisesti löytävät rahoittajia toiminnalleen. Tapahtumassa on tuotteiden lisäksi ruoka-alan vaikuttajia puhumassa sekä kertomassa heidän näkemystään alan kehityksestä sekä mahdollisesta tulevaisuudesta.  

Syksyn 2023 uutuutemme ovat infuusio eli uute pohjaisia “tee” juomia, sillä halusimme tuoda uudentyylisen makuprofiilin tuotteisiin. Tavoitteena oli pitää tuotteet kofeiinittomina, sillä emme halunneet kannustaa alkoholin yhdistämistä kofeiiniin. Valitsimme tuotteisiin eksoottisen Hibiskuksen, punapensasteen eli Rooiboksen sekä kofeiinittoman kiinalaisen vihreän teen. Luodaksemme näistä kokonaisuuden valmistimme DR_NK kategoriaan DR_NK Hibiscus Highball:n, DR_NK Basil Smashin sekä DR_NK Rooibos Punch:n. Näitä herkkuja myös Tonic Summit:ssa vieraat pääsivät ihastelemaan.  

The food business summit of the year 

Tapahtuma oli meidän osaltamme täynnä uusia kohtaamisia, mahtavia palautteita sekä tulevia mahdollisuuksia. Onnen kantamoisten kautta saimme muutaman kontaktin, joihin olemme pitäneet yhteyttä ja niiden jatko selviääkin vuonna 2024. Onnistunut tapahtuma ja kiitos järjestäjille. Olemme kokemusta ja useampaa makustelua rikkaampia! 

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved