Values

Ainutlaatuisia makuja pullossa

AITO MAKU EDELLÄ

Makujen pauloissa jo yli 20 vuoden ajan.

Natural Drinks Factory on pioneeri Timo Siitosen johtama käsityöläistehdas, jossa tehdään tuotteita maku edellä. Pitkän baarimestarikokemuksen omaavana Timo kehittää juomia tuoreella otteella meille kaikille nautittavaksi. Hänen makufilosofiansa on luoda elämyksellisiä, tasapainoisia ja aitoja makukombinaatioita, jotka nostavat hymyn huulille.

 

Lue lisää Timosta ja tutustu hänen tarinaansa makujen parissa: timosiitonen.com

KÄSIN SEKOITETTU

Valmistamme kaikki tuotteemme puhtaista luonnon raaka-aineista käsin sekoittamalla.

HIILIHAPOTETTU

Hiilihapotus korostaa tuotteiden hapokkuutta sekä tuo juomille pirskahtelevaa tekstuuria.

KÄSIN PULLOTETTU

Tuotannossa pullot täytetään ja korkitetaan manuaalisesti.

PULLOPASTÖROITU

Laadun varmistamiseksi ja säilyvyyden takaamiseksi pullot pastöroidaan.

Meille tärkeät arvot – toimintatapamme

100% Natural & Pure

Käytämme vain 100% luonnollisia puhtaita raaka-aineita, joissa maistuu aito maku. Kaikki tuotteemme pullopastöroidaan, joka takaa 12kk säilyvyysajan, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita.

Innovative

Seuraamme globaalia cocktail- ja juomakulttuuria sekä päivitämme valikoimaa sen mukaisesti. Edelläkävijöinä haluamme mahdollistaa laadukkaan sekä trendikkään tuotteen kaikkien saataville.

Passion for flavours

Meille tasapainoinen ja aito maku on kaiken lähtökohta. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja toteutetaan maku edelle, raaka-aineista tinkimättä.

Teamwork

Prosessimme perustuu tiimityöhön, jossa kaikki työntekijät osallistuvat niin tuotekehitykseen, maistamiseen sekä tuotantoon. Yhdessä tekemisessä on voimaa. Jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa toiminassa.

Creative

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä uusien sekä jo olemassa olevien tuotteiden kehittämisen puitteissa. Luovuus ja Out of the box -ajattelumalli ovat meille olennainen osa toimintaa.

Consumer focus

Tuotteemme suunnitellaan asiakas ja heidän tarpeet edellä. Tuotteet tarjoavat ratkaisuja erilaisille toimijoille, tarjoten heille mahdollisuuden tarjoilla ja nauttia korkealaatuisempia juomia paikasta riippumatta.

For everyone

Meille kaikki ovat tervetulleita. Emme valikoi asiakkaitamme millään tavoin.

No alcohol, no problem

Pääasiassa kaikki tuotteemme ovat alkoholittomia, jolloin ne sopivat kaikille. Haluamme edistää juoma- ja cocktailkulttuuria omalta osaltamme tarjoten korkealaatuisia alkoholittomia vaihtoehtoja kuluttajalle.

Honest

Haluamme pitää tuotteemme ja tuotantoprosessimme mahdollisimman läpinäkyvinä. Tuotteet maistuvat puhtaasti juuri siltä mitä etiketti kertoo. Kaikki tuotteet valmistetaan pienerissä käsityönä.

Sustainability

Pyrimme minimoimaan hävikkiä tuotannossa (raaka-aineet, vesi, energia) sekä loppuasiakkaalla. Yhdestä cocktail-pullosta tulee kaksi juomaa, jolloin tuotehukka on parhaimmillaan vain puoli pulloa. Ei siis enää hukkaan menevää työtä tai raaka-aineita. Pullomme ovat helposti kierrätettävää kirkasta lasia.

© 2020 Qode Interactive, All Rights Reserved